Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

– jos haluat ostaa cosplay- asun
– jos haluat ostaa anime-asun
– jos haluat ostaa peli- tai elokuvapuvun
– jos haluat ostaa cosplay-rekvisiittaa
– jos haluat ostaa cosplay-vaatteiden ompeluun sopivia materiaaleja
– jos haluat, että autamme sinua cosplay-asusi suunnittelussa sekä puvun materiaalien valinnassa
– jos etsit suosittujen anime-hahmojen pukujen kaavoja
– jos etsit suosittujen manga-hahmojen pukujen kaavoja
– jos haluat vuokrata cosplay-asun
– jos haluat vuokrata anime-asun
– jos haluat vuokrata peli- tai elokuvapuvun
– jos haluat ostaa mangaa
– jos haluat ostaa anime-dvd:itä
– jos haluat saada lisätietoja cosplay-, manga- tai anime-harrastuksesta sekä näihin liittyvistä Suomessa järjestettävistä tapahtumista
– jos haluat aloittaa uuden mielenkiintoisen cosplay-harrastuksen, muttet oikein tiedä mistä aloittaa
– jos haluat osallistua järjestämiimme cosplay-aiheisiin tapaamisiin
– jos haluat tutustua cosplay-harrastajiin ja etsit samanhenkistä seuraa
tai
– jos haluat suorittaa vaatetus- tai kaupallisen alan työharjoittelun liikkeessämme.

Ota meihin reippaasti yhteyttä! Liikkeemme on matalan kynnyksen paikka, jossa myös neuvomme sekä aloittelevia että jo pidemmälle ehtineitä cosplay-harrastajia tuotemyynnin lisäksi. Olemme itse innokkaita cosplay-harrastajia, jotka ovat aloittaneet harrastuksen jo 1990-luvulla ensimmäisten suomalaisten cosplay-harrastajien kanssa eikä innostumisen loppua ole näkyvissä! Nyt rakkaasta cosplay-harrastuksesta on tullut myös työmme, minkä vuoksi voit olla varma, että teemme työtämme täydellä sydämellä!

Liikkeemme

IsoC-liikkeemme sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 56 A 57 pääkaupungin ydinkeskustassa Isotuulen kauppakeskuksen alimmassa kerroksessa katutasossa. Meille on helppo tulla sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Raitiovaunujen 56A, 58B, 59C sekä 98N Helsinginkadun pysäkki sijaitsee vastapäätä liikettämme. Bussit 76F, 77U, 78N sekä 99M pysähtyvät Helsingin kulma –nimiselle pysäkille, josta on noin 100 metrin kävelymatka liikkeeseemme. Kävele Helsingin polku –nimistä katua mäkeä ylös ja löydät Isotuulen kauppakeskuksen heti mäen päältä ja liikkeemme sen alimmasta kerroksesta aivan katutasosta. Jos tulet metrolla, kannattaa jäädä pois Rautatientorilla ja kävellä Rautatientorinkatua koilliseen, kunnes saavut Helsinginkadun risteykseen. Jatka pitkin Helsinginkatua, kunnes tulet Isotuulen kauppakeskuksen kohdalle. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Liikkeemme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-17, keskiviikosta torstaihin kello 8-20, perjantaisin kello 9-16, lauantaisin kello 10-15 sekä sunnuntaisin kello 10-14. Järjestämme kerran kuukaudessa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina kello 15-18 cosplay-vaatteista kiinnostuneiden illan, jolloin on mahdollista kokoontua liikkeemme tiloissa vaihtamaan sekä cosplay-vaatteisiin liittyviä ajatuksia ja kokemuksia sekä itse cosplay-vaatteita. Illoissa on vaihdettu monia loistavia ompeluideoita ja ne ovat olleet erinomaisia mahdollisuuksia kohdata samanhenkisiä harrastajia! Samalla asiakkaillamme on ollut mahdollisuus esittää meille toiveita uusista hahmoista, joita he toivovat valikoimiimme. Paikkoja näihin iltoihin on rajoitetusti ja toivomme, että ilmoittaudut etukäteen viimeistään tapahtumasunnuntaita edeltävän viikon torstaina. Tarjoamme tapahtumassa pienen kevyen iltapalan, joten ilmoitathan jos sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai noudatat jotakin erityisruokavaliota! Tapahtumaan osallistuminen sekä ruokatarjoilu on maksuton.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 6789056 liikkeemme aukioloaikoina. Otathan kuitenkin huomioon, että jos liikkeessämme on ruuhkaa, emme välttämättä ehdi puhelimeen. Jätäthän tällöin viestin äänimerkin kuultuasi. Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa liikkeemme aukioloaikoina sekä lyhyesti mitä asiasi koskee. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteella kosupure@isoc.fi . Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa liikkeemme aukioloaikoina sekä lyhyesti mitä asiasi koskee. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin kahden arkipäivän kuluessa, mutta ruuhka-aikoina vastaaminen saattaa kestää pidempään. Jos asiallasi on kiire, suosittelemme, että soitat.

Postiosoitteemme on: IsoC, Helsinginkatu 56 A 57, 890987 Helsinki. Voit lähettää meille korjattaviksi cosplay-vaatteitasi, kunhan siitä sovitaan etukäteen. Voit myös palauttaa vuokraamasi vaatteet postitse, jos siitä sovitaan etukäteen. Toimitamme tuotteita myös postitse, mutta otathan huomioon, että joudumme tällöin lisäämään tuotteiden hintoihin postikulut sekä käsittelykulun, joka on 5 euroa per lähetys.