Suositut manga- ja anime-hahmot

Löydät valikoimastamme asut monien suosittujen japanilaisten manga- ja anime-hahmojen luomiseen. Jos ei haluamaasi pukua kuitenkaan löydy laajasta valikoimastamme, otathan yhteyttä; meiltä löytyy myös pukujen kaavoja ja toisinaan voimme myös tilata pukuja valikoimamme ulkopuolelta.

Esimerkkejä manga- ja anime-hahmoistamme

Ranma ½ :sta tuttu Ranma Saotome on taistelulajien taitaja, joka on pudonnut Kiinassa taikalähteeseen. Tämän vuoksi hän muuttuu tytöksi koskettaessaan kylmää vettä. Hänen isänsä on myös pudonnut taikalähteeseen ja muuttuu pandaksi joutuessaan kosketuksiin kylmän veden kanssa. Sarjan on luonut Rumiko Takahashi ja sitä on julkaistu Suomessa vuodesta 2003 alkaen. Sarja on erittäin huumoripitoinen, vaikka se käsitteleekin taistelulajeja. Juoni painottuu hahmoihin sekä toimintaan. Tästä manga-sarjasta on luotu myös animesarja.

Gintama-sarjasta tutut veteraanisamurai Gintoki Sakata sekä hänen ystävänsä Shinpachi ja Kagura löytyvät hahmovalikoimastamme. Gintama tarkoittaa ”Hopeasielua” ja sarjan on luonut Hideaki Sorachi. Tarina sijoittuu vuosien 1600-1868 Tokioon, jota tuolloin kutsuttiin Edoksi ja joka on tarinassa avaruusolioiden valtaama. Tarinan juonen pohjan luovat hahmojen selviytyminen Edossa ja Edon läheisyydessä. Gintama on valittu Bigloben äänestyksessä hauskimmaksi animesarjaksi maailmassa!

Masashi Kishimoton kirjoittama ja piirtämä japanilainen Naruto-niminen mangasarja alkoi ilmestyä japanissa jo vuonna 1999. Mangan pohjalta on tehty myös animesarja. Sarjaa on alettu julkaista suomenkielisenä vuodesta 2008 alkaen. Valikoimastamme löytyy Naruton päähenkilön, nuoren Naruto-ninjan, puku. Naruton sisään on tarinan mukaan sinetöity vaarallinen häntäpeto eli tämä hahmo on mielenkiintoisen salamyhkäinen! Naruton tarina keskittyy Naruton ja hänen lähipiirinsä ympärille sekä heidän seikkailuihinta erilaisten ninjatehtävien parissa. Sarja edustaa toiminnallista fantasiaseikkailua huumorilla höystettynä.

Hiromu Arakawan manga, Fullmetal Alchemist, on käännetty myös kahdeksi eri animesarjaksi, joista ensimmäinen anime-versio sisältää 51 jaksoa ja jonka juoni sisältää monia eroavaisuuksia Hiromu Arakawan mangaan nähden. Sarjan toinen osa, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, seuraa tarkemmin Hiromu Arakawan alkuperäistä mangaa. Mangan tarina sijoittuu toiseen maailmansotaan sekä aikaan maailmansotien välillä. Tapahtumapaikkana on mangan alussa vuoden 1910 Resemboolin kylä. Tarinan päähenkilöitä ovat muunmuassa Elricin veljekset, Edward ja Alphonse, joiden asut löytyvät valikoimastamme. Pojat yrittävät tehdä jotakin missä kukaan muu ei ole onnistunut aikaisemmin: he yrittävät herättää äitinsä, joka kuoli tuntemattomaan sairauteen, kuolleista alkemian keinoin kuitenkaan tässä onnistumatta. Pojat etsivät tarinassa myös viisasten kiveä, jonka sanotaan luovan tyhjästä mitä tahansa.

Arina Tanemuran luoma Time Stranger Kyoko –mangasarja sisältää vaikutteita sekä fantasiasta että tieteisfiktiosta. Time Stranger Kyoko on ensimmäinen suomennettu shòjo-manga. Tarina sijoittuu 2900-luvulle. Maapallosta on tullut yksi ainoa valtio. Maata hallitsee kuningaskunnan prinsessa Kyoko Suomi, joka toivoisi voivansa elää tavallista elämää. Tästä syystä hän haluaa herättää henkiin kaksoissiskonsa Uin, minkä vuoksi hänen tulee löytää kaksitoista Strangeria. Löydät valikoimastamme sekä Kyoko Suomi –puvun että Ui-puvun.

Japanilainen Osamu Tezuka loi vuonna 1952 sarjakuvan Tetsuwan Atom, jonka pohjalta on julkaistu myös televisioanimaatio. Sarjassa seikkailee Atom-niminen robotti, jonka puvun löydät valikoimastamme. Atom-robotti on tiedeministeriössä työskentelevän tohtori Tenman luomus. Tohtori Tenma luo Atomin korvatakseen auto-onnettomuudessa kuolleen poikansa. Tohtori luo robotin poikansa näköiseksi, mutta huomaa pian, ettei robotti voi täyttää pojan jättämää tyhjää paikkaa. Myöhemmin tiedeministeriön uusi johtaja tohtori Ochanomizu adoptoi Atomin ja huomaa tämän voimakkuuden sekä kyvyn tuntea ihmismäisiä tunteita. Atom taisteleekin tästä lähtien pahuutta ja rikollisuutta vastaan. Sarja on ensimmäisiä suosituista japanilaisista animaatioista ja sen suosio levisi myös kotimaansa ulkopuolelle. Animaation uusintaversio tehtiin 1980-luvulla sekä uudelleen vuonna 2003. Sarjaan pohjautuen on ilmestynyt myös amerikkalainen 3D-tietokoneanimaatio Astro Boy. Myös Akira Himekawa on tehnyt sarjasta uuden Astro Boy –nimisen version. Sarja on tieteisfiktiivinen ja tapahtumat sijoittuvat Tetsuwan Atomin maailmaan, maailmaan, jossa ihmiset elävät rinnakkain robottien kanssa.

Pukuvalikoimamme on niin laaja, että tässä yhteydessä on mahdotonta esitellä kaikkia valikoimamme pukuja. Jos joku tietty hahmo kiinnostaa sinua erityisesti, tule käymään liikkeessämme tutustumassa valikoimaamme lähemmin tai ota meihin yhteyttä. Jos asut kaukana Helsingistä, voimme lähettää sinulle sähköisen esitteemme!